​​​​​​​Haemme aktiivisten pelaajien ja jäsenien joukosta talkoolasia talveksi


Kentänhoitajat valmistautuvat parhaillaan talveen ja pelipintojen mahdollisemman hyvään talvehtimiseen kaikilla mahdollisilla tavoilla. Kuitenkin viime talvi ja sen aiheuttamat jääpolte vauriot ovat vielä tuoreessa muistissa ja niiden aiheuttamat tuhot näkyvät kentillä edelleen. Tuhot johtuvat vedestä, joka jäätyy viheriöiden pinnalle muodostaen paksun jääkannen. Heinän ollessa liian pitkään jään alla, syntyy vaurioita, joita kutsutaan jääpoltteeksi. Tätä luonnon aiheuttamaa ilmiötä pyritään välttämään kaikin mahdollisimman tavoin.

Talven aikana kentillä työskentelee samanaikaisesti yhdestä kahteen kentänhoitajaa ja kenttämestari. Viheriöitä on monia, joten loskan/lumenluonti on muutamalle työntekijälle pitkä urakka, jossa aika tulee usein vastaan.
Sääilmiöiden takia mahdolliseen kolaamiseen on usein aikaa vain joitakin tunteja, maksimissaan vuorokausi. Tällä miehityksellä saadaan usein hoidettua vain murto-osa kentän pelialueista. Koska haluamme Hillsin pelipintojen olevan hyvässä kunnossa ensi kautena, me etsimme talkoolaisia talven ajalle. Talkoolaisten avulla meidän on mahdollista säästyä suurimmilta jäänpoltteen aiheuttamilta tuhoilta ja näin ollen nauttia paremmasta peliympäristöstä ensi kautena. Talkoisiin osallistuu myös laajemmin GoGolfin henkilökuntaa, mutta lisäkädet ovat enemmän kuin tervetulleita. Koneellista loskan luontia pyrimme välttämään, koska siitä syntyy usein mekaanisia vaurioita pelialueille. Tästä syystä tämä työ pyritään tekemään käsin ja usean ihmisen voimin.

Talkoolaiset voivat ilmoittautuvat sähköpostilla osoitteeseen hills@gogolf.fi. Lisää sähköpostiin nimesi, sähköpostisi sekä puhelinnumerosi sekä tieto olisiko sinulla mahdollista tuoda oma lumikola. Hillsin kenttämestari pitää talkoolaisia ajan tasalla, että miten kentällä talvi etenee ja ennen kaikkea varoittaa mahdollisimman ajoissa, jos viheriöiden kolaamiseen tarvitaan apuja. Osalla talkoolaisista olisi hyvä tuoda oma kola mukanaan, jotta 41 greeniä saadaan kolattua mahdollisimman nopeasti.

Talkoolaisille on luvassa aina pientä purtavaa sekä juotavaa! :)

Avusta kiittäen,
Tomi Laaksonen
Pääkenttämestari