Hills by GoGolf sulkeutuu kauden 2022 osalta

Punaisen kentän viimeinen pelipäivä on 6.11.2022. Samalla sulkeutuu myös range.


Iso kiitos kaudesta kaikille Hillsin tämän kauden pelaajille ja jäsenille! Syksy tuo tuttuun tapaan mukanaan syyssateet, kylmät pakkasyöt ja myös ulkogolfkauden päätöksen. Hills by GoGolfin punaisella kentällä pelataan viimeiset kierrokset tänä vuonna 6.11. sunnuntaina.

Kentänhoito jatkaa vielä syystöitä kenttien parissa ja kaikilla Hillsiläisillä on tavoitteena olla ensi keväänä hyvässä iskussa! Talvea emme voi ennustaa, mutta parhaamme voimme aina tehdä.

Ravintolan henkilökunta sekä Caddiemaster kiittää kaikkia pelaajia kaudesta ja toivottaa jokaisen pelaajan jälleen lämpimästi tervetulleeksi ensi keväänä!

Vaikka golfkausi loppuu Hillsissä voi pelaamista jatkaa vielä monella tavalla! GoGolf Lounge tarjoilee talven läpi lyöntipaikkoja, simulaattoripelaamista sekä paljon muuta Espoon Kerassa. Play 2023 ostaneille on myös omat edulliset hinnat loppuvuoden ajan. Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan GoGolf Play etuihin.

Kurk Golf pysyy myös toistaiseksi auki ja toivottaa kaikki syyspelien ystävät tervetulleeksi nauttimaan Kurkin hyväkuntoisesta syyskentästä.