Hillsin seuratreeneissä heti tungosta ja loistava meininki

Jenna Mäihäniemen vetämät seuratreenit t on saatu polkaistua käyntiin ja ensimmäiselle tunnille saapui maksimimäärä osallistujia. Tule mukaan treenaamaan Jennan ja hillsideläisten kanssa vielä elokuussa.

Hillsissä järjestetään seurakursseja elokuun aikana. Kurssit ovat tunnin mittaisia ja ne ovat avoimia kaikille Hill Siden jäsenille golfarin tasosta riippumatta. Hintaa yhden tunnin mittaisella kurssilla on 10 euroa per osallistuja. Tuleville kursseille pääset ilmoittautumaan tästä.

Ensimmäinen tunnin mittainen kurssi järjestettiin 11.8. ja osallistujia oli maksimimäärä eli seitsemän. Lyhyen alkulämmittelyn jälkeen Jennan johdolla käytiin lävitse svingiin liittyviä perusasioita ja pyrittiin saamaan toistoja. Tunnin aikana Jenna kerkesi hyvin käymään läpi kaikkien kurssilaisten svingiä ja antamaan henkilökohtaisia vinkkejä lyönnin parantamiseksi. Pelaajien vastaanotto oli erittäin positiivinen ja tämänkaltaisia tapahtumia toivottiin lisää. Hintakaan ei tällä kurssilla mieltä pahentanut.

Seuraava kurssi järjestetään tiistaina 16.8. Katso alta tulevat kurssit, joilla on vielä tilaa (päivitetty 16.8. klo 14.30).

16.8. 10-11 kaksi paikkaa
17.8. 17-18 Täynnä
23.8. 10-11 kaksi paikkaa
24.8. 17-18 neljä paikkaa
30.8. 10-11 neljää paikkaa
31.8. 17-18 viisi paikkaa

IImoittaudu mukaan tästä.

Jenna Mäihäniemi on ammattilaisgolfari, joka pitää tällä hetkellä taukoa kilpailemisesta. Tauon aikana Jennalla on ollut loistavasti aikaa auttaa meitä hillsideläisiä ja hän vetääkin Hillsissä Päivässä golfariksi -kursseja, tehokursseja ja naisten ryhmiä sekä yksityistunteja. Valmentajana Jenna on todella kannustava ja helposti lähestyttävä, joten rohkeasti kaikki varaamaan paikkoja kursseille sekä yksityistunneille!