Yöpakkaset yleistyvät

Iltojen lyhentyessä myös yölämpötilat laskevat ja se vaikuttaa erityisesti aamupelaamiseen. Aamun ensimmäiset tiiajat voidaan joutua perumaan nopeallakin aikataululla.

Syyskuun alussa on ollut poikkeuksellisen kylmiä öitä ja kenttiä on jouduttu pitämään kiinni sulamiseen asti.

Syyskuussa Hillsissä ollaan jouduttu pelaamaan tavanomaista syksyä viileämmissä olosuhteissa. Ensimmäiset yöpakkaset ovat jo saavuttaneet Jokikunnan ja tämä vaikuttaa myös pelaajiin.

Aamupelaajien on valmistauduttava tiiajan perumiseen, mikäli pelaa ennen klo 11.00. Mitä pidemmälle syksyä mennään, päivälämpötilan nousu hidastuu ja caddiemaster joutuu perumaan peliaikoja lyhyelläkin varoitusajalla, jopa saman aamun aikana. Yritämme parhaamme mukaan ennakoida pakkasaamuja, mutta lämpötilojen epäsäännöllisyyden takia joudumme usein reagoimaan niihin vasta, kun kentänhoito pääsee paikan päälle tarkistamaan tilanteen.

Jos varaat peliaikasi aikaiselle aamulla ja yöennusteet käyvät lähellä 0-astetta, otat riskin tiiajan perumisesta! Osa punaisesta kentästä on erityisen kylmällä alueella ja todellinen lämpötila kentällä voi olla jopa 4 astetta matalampi, kuin ilmatieteenlaitoksen ilmoittama lähialueen mittauslämpötila.

Jäätyneellä kentällä EI saa missään nimessä pelata.

Mikäli joudumme perumaan aikanne vielä saman aamun aikana, niin pyrimme lähettämään sähköpostia tai tekstiviestin ja mahdollisuuksien mukaan soittamaan teille peruutuksesta. Pakkastilanteet elävät aina ja pyrimme parhaamme mukaan caddiemasterin toimesta reagoimaan tilanteisiin.

Aamuaikoja voi varata omalla riskillä, mutta on syytä varautua pelien peruuttamiseen kylmien aamujen lisääntyessä. Toivotaan mahdollisimman lämmintä ja pitkää syyskautta!