Early Birdie 2023

Kuva: Anne Paakki


​​​​​​​Taitaa olla niin, että Early Birdie niminen kilpailu oli tänä vuonna järjestyksessään 19. Kilsan ideana on pelata aikaisin aamulla auringon noustessa ja mielellään enintään viikon päässä juhannuksesta – ennen tai jälkeen. Tänä vuonna mukana oli kaikkiaan 49 aamuvirkkua golfaria.


Kello 03:30 pidettiin nimenhuuto ja kerrattiin peliohjeet. Kisa pelataan perinteitä noudattaen pistebogeyna.


Tällä kerralla pelasimme pääosin neljän hengen ryhmissä ja aamupalalle ehdimme jo hiukan ennen kahdeksaa. Ei ollut ensimmäinen kerta, että aamuvirkkujen Early Birdie innosti loistaviin tuloksiin. Voittajan pisteet olivat 44 eli kahdeksan (8) lyöntiä alle tasoituksen. Yksitoista parasta tulusta olivat alle oman PARin eli bogey pisteitä kertyi vähintään 37. Vähintää 30 bogey pistettä oli 38 pelaajalla.


Kaikista hienointa Early Birdiessä on nähdä auringon kehrän nousu taivaanrannan takaa ja samalla seurata kuinka luonto herää. Toki satakieli lauloi meille jo rangella, mutta sehän onkin yölaulajia. Joutsenperhe oli aamiaisella väylän 12 vaiheilla. Upea aamu.


Riitta H löi lähimmäs lippua kisassa ylivoimaisesti lähimmäs – mittaa HIOon jäi 13,5 cm. Niinpä jo perinteeksi muodostunut palkinto AUTO päätyi Riitan ajettavaksi.


Mukana oli pelaajia kaikkiaan yhdeksästä seurasta. Ensi vuonna uudestaan!


./. mk