Eclectic 12.7.


Kenttämme aukesi 30.4. Siitä on aikaa nyt runsaat 10 viikkoa. Pelikausi ei liene vielä lähelläkään puolta väliä. Eilen saimme yhteistuloksessamme Mustat jo kokonaan vähintään punaiselle. Kimmo S on tuonut mukaan myös yhden iigelin (s.o. kaksi alle PARin).


Tavoitteena tälläkin kaudelle olisi saada yhteistuloksemme alle sadan. Matkaa on vielä 11 lyöntiä. Punaisten puolella vihreitä numeroita on vielä väylillä 4, 5, 13 ja 18. Se yllättää, että emme ole saaneet birkkua vielä syntymään väylälle 13. Tarkkaa lähestymistähän tämä viheriö toki vaatii, kun leveyttä sillä on enemmän kuin pituutta.


Samoin väylän 4 birkuttomuus on hiukan ylläri. Pitkä PAR3, mutta kyllä siinä useimmiten joku ryhmästä on avauksellaan greenillä. Viitonen on vaikea. Kuolevaisella on usein hiukan vaille 200 metriä kakkoslyönnissä jäljellä. 18 on haastava birkutettava. Parhaat edellytykset siihen tuntuvat olevan silloin, kun lippu on edessä. Kyllä me siihen birkun saamme aikaiseksi samoin kuin noille muillekin.


EAGLE paikkoja on kentillä aika monta. Parhaat edellytykset lienevät Pata 9:llä ja Hertta 3:lla. Lisäksi tietenkin kaikilla PAR3:lla meistä kuka vaan voi EAGLEn tehdä. Tämän kauden holareista en ole tietoa löytänyt. Keskimääräisenä vuotena niitä olisi tähän mennessä tullut 5-10. Mikä lienee tilanne tänä vuonna – tarina ei kerro.