Hill Side Golf Club ry – Päätösjuhlan puhe – Pirjo Sianoja-Laine, puheenjohtaja
Jokikunnalla 7.10.2023

On ilo olla meidän hienolla klubilla tänään, kun juhlistamme yhteisen golfkauden päättymistä. Kuten jokainen meistä tietää, golf ei ole pelkkä laji, vaan se on intohimo, yhteisöllisyyttä ja tapa viettää aikaa luonnossa. Tämä kausi on ollut täynnä hienoja hetkiä, haasteita ja yhdessä koettuja onnistumisen tunteita.


Olemme kokeneet monia upeita hetkiä tällä kaudella. Seura järjesti 23 kilpailua ja tapahtumaa, niistä kertyi pelikierroksia satoja. Lisäksi tehtiin kaksi pelimatkaa Ruotsiin ja lintubongausretki Vanjärvelle. Suurimpana ponnistuksena oli seuran 20-vuotisjuhlakisa heinäkuussa. Pelaajia oli yli 130 ja erityisen iloinen olen siitä, että saimme rakennettua kilpailun, johon osallistui seuran perustajia ja aktiiveja, jotka ovat siirtyneet toisille kentille ja lisäksi samaan kisaan olivat tervetulleita ihan kaikki seuran nykyiset jäsenet.


Onnittelen kaikkia niitä, jotka saavuttivat henkilökohtaisia golfunelmiaan, oli se sitten ensimmäinen hole-in-one, menestyminen kilpailuissa tai uusi henkilökohtainen ennätys. Mutta golf ei ole vain kilpailemista ja omien taitojen testaamista. Se on myös yhteisön luomista ja ystävyyksien solmimista. Golfseuramme on kuin perhe tai suku. Siihen tulee uusia jäseniä ja kaikki ovat tervetulleita.


Haluan kiittää kaikkia niitä, jotka ovat tehneet tästä kaudesta unohtumattoman. Kiitos seuramme hallituksen ja toimikuntien jäsenille, jotka ovat uhranneet aikaansa ja vaivaa kilpailujen ja tapahtumien järjestämiseen. Kiitos henkilökunnalle kentällä, caddiemasterissa ja ravintolassa, ilman teitä kenttä ja klubi ei toimisi. Kiitos myös kentän omistajalle siitä, että golf-laji on saanut jatkua Hillsissä vaikka vähän kirveleekin se että Hertta poistuu valikoimasta. Saamme kuitenkin Ruutua, Ristiä ja Pataa pelata ensi vuonnakin.


Seuraava kausi odottaa jo nurkan takana, ja voimme odottaa innolla uusia haasteita ja mahdollisuuksia. Muistutuksena vielä, että kauden Eclectic-kisailu on käynnissä siihen saakka kun kentät ovat auki. Kirjattuna on tällä hetkellä 242 kierrosta. Holareita on kaksi ja samoin eagleja, kokonaistulos 104. Jonkinlaisena hienoisena yllätyksenä on se, että Valleyn eli Punaisten Ruutu kolmelle ei mukana olevista kukaan ole tehnyt birkkua. Johdossa ovat Vuokko Karjalainen ja Timo Ruuskanen. Ensi vuonna kaikki mukaan kilvoittelmaan itsensä kanssa tässä mainiossa maksuttomassa kisailussa.


Mutta tänään juhlimme tätä kautta, yhteisöämme ja sitä, mitä olemme saavuttaneet yhdessä. Kiitos, että olette osa tätä upeaa golfseuraa.