Ollaan jo helmikuun puoliväli ylitetty

Viime päivien kelit ovat olleet turkasen hankalia. Lunta on saatu lujasti ja välillä vettä ja sen jälkeen taas lunta. Maailma on loskaa täynnä. Nyt alkaa pakkanen.

Kyseessä ei ole helppo keli kenttien hoidolle. Kaikeksi onneksi meillä on Hillissä taitava porukka. Hankalistakin haasteista uskon selvittävän. Ennusteen mukaan pelien alkuun on enää 48 yötä nukuttavana ennen pelien alkamista.

Kävin katsastamassa sääntölordien sivuilta, onko tiedossa sääntömuutoksia. Eipä osunut silmääni. Tutustumisen arvoiset sivut ovat osoitteessa www.randa.org.

Seikkaillessani löysin mm. TESXAS scramblen määritelmän. Kyseessä on joukkue – scramble, jossa kaikilla joukkueen jäsenillä on tavallisesti määrätty määrä avauksia – joskus kuulemma pelataan niin, että kaikki kuitenkin pelaavat PAR 3 väylät omilla palloillaan ja joukkueen paras tulos otetaan mukaan kisaan.

Tiedän joskus pelatun TEXAS nimellä taskupallo – scrambleä, jossa pelaaja, jonka lyönti valittiin, ei lyö lainkaan seuraavaa lyöntiä. Tämän nimeksi randan sivut antoivat FLORIDA-scramble. Ei kuulu minun suosikkeihini.