Senioreilla ratkaisujen hetket

Senioreiden kuukausikilpailuissa jaetaan palkintojen lisäksi ranking-pisteitä: voittajalle 20 pistettä, kakkoselle 19 jne. Kolmen parhaan osakilpailun pisteet lasketaan yhteen, ja näin saadut koko kauden mestarit palkitaan juhlallisin menoin ja aplodein kiertopalkinnoilla seuran päätösjuhlassa, jota vietetään tänä vuonna lauantaina 9.10.

Neljän osakilpailun jälkeen kärjen tilanne eri sarjoissa on seuraava. Naisten pistebogey-sarjaa johtaa Eeva-Liisa R. (59 p.), toisena on Satu E. (52 p.) ja kolmantena Sirkka P. (52 p.). Naisten scratch-sarjassa tilanne on kihelmöivän jännittävä: kärjessä on Sirkka (56 p.) kintereillään Satu, Eeva ja Paula-Riitta E., joilla kaikilla on koossa 54 pistettä.

Miesten puolella kärjessä on molemmissa sarjoissa tuttuun tyyliin Harri M., joka on haalinut pistebogey-sarjassa 56 ja scratch-sarjassa täydet 60 pistettä. Pistebogeyssa seuraavina ovat Juha R. (55 p.) ja Jussi-Pekka R. (51 p.) ja scratchissa samat mutta eri järjestyksessä: toisena on J-P (58 p.) ja kolmantena Jussi (50 p.).

Jäljellä on vielä yksi kuukausikilpailu, joka pelataan torstaina 9.9. Punaiset-kentällä. Siellä siis jaetaan viimeiset ranking-pisteet ja ratkaistaan sarjojen lopulliset tilanteet.

Myös senioreiden reikäpelicup lähenee ratkaisuaan. Julki olevan kaavion mukaan välierissä ovat vastakkain Juha P. ja Kimmo K. sekä Marko K. ja Juha H., joten mestari löytyy tästä nelikosta.

Lauantaina 4.9. ja sunnuntaina 5.9. ratkotaan vielä lyöntipelien ikäkausimestaruudet. Senioreille ovat tarjolla sarjat N50, N60, N70, M50, M60 ja M70, ja ilmoittautuminen umpeutuu 1.9. klo 18.

Tsemppiä kaikille senioreille viimeisiin taistoihin! Jospa tällä(kin) kerralla voittaisivat parhaat, eivätkä onnekkaimmat.

Golfnäkemisiin,
Hill Side Golf Club ry:n senioritoimikunnan puolesta
Jukka