Seniorit käyntiin!

Pelikausi Hills by GoGolfissa on alkanut, ja Hill Side Golfin senioreita on näkynyt kentällä jo melkoinen määrä. Myös kilpailukausi on pikkuhiljaa käynnistymässä, joten on aika luoda katsaus tulevaan senioreiden kauteen.

Olette toivottavasti huomanneet, että kenttiemme nimet on muutettu. Entinen Hill Course on tätä nykyä nimeltään ”Mustat”, ja sillä on yseinä ”Pata” ja ”Risti”. Valley Course on puolestaan nykyisin ”Punaiset”, yseinänsä ”Ruutu” ja ”Hertta”, ja entinen Piccolo Course on ”Jokeri”. Nyt kaikki keräämään suoria, värisuoria, täyskäsiä ja viitosia.

Myös melkein kaikki tietotekniset järjestelmät ovat meille uusia: ajanvarausjärjestelmänä on Chronogolf, tapahtumakalenterina Golf GameBook Tournament Manager ja tulospalvelijana Golf GameBook. Niinpä esimerkiksi tutut ja turvalliset tuloskortit ovat historiaa, ja kilpailuissa on tulokset tarkoitus kirjata kännykällä GameBook-sovellukseen. Uuteen tekniikkaan tottumattomien kannattaa käyttää ensi alkuun myös pahvista tuloskorttia, josta tulokset voidaan tarvittaessa siirtää sovellukseen kierroksen jälkeen, ennen tuloslaskentaa ja palkintojenjakoa.

Kauden tapahtumakalenteri löytyy Hills by GoGolfin sivuilta kohdasta Pelaamaan/ Tapahtumat. Siellä ovat myös kaikki tiedossa olevat senioritapahtumat: kuukausikilpailut, yölintu-scramble (pe 2.7.), kutsukisa (su 1.8.), naiset vs. seniorimiehet (la 7.8.), ikäkausimestaruuskilpailut (pe-la 4.-5.9.) ja senior everybody (to 30.9.). Huomatkaa, että yksi kuukausikilpailu pelataan vaihteen vuoksi Kurk Golfissa, torstaina 8.7.

Lisäksi pelataan touko-elokuussa senioreiden oma reikäpelicup ja neljä seuraottelua, joista on sovittu seuraavat: Kurk Golf – Hill Side ti 22.6., Hill Side – Vihti Golf ti 20.7. ja Hill Side – Nordcenter to 29.7. Kutsut ja ilmoittautumiset näihin kuten kaikkiin muihinkin tapahtumiin tulevat tapahtumakalenteriin hyvissä ajoin.

Elokuulle on suunniteltu perinteistä kaksipäiväistä Hopeisen Peuran metsästyskisaa yhdessä Peuramaan senioreiden kanssa. Retki ja kisa pyritään järjestämään jossakin päin golfrikasta Etelä-Suomea.

Vakavana jatkuvan koronatilanteen takia senioreiden omaa kauden avausiltaa ei järjestetä. Sen sijaan kauden seniorimeiningeistä kuullaan ja keskustellaan ensimmäisen kuukausikilpailun yhteydessä torstaina 6.5. Kilpailu alkaa silloin klo 9:30 väliaikalähtöinä Mustat-kentällä, ja lähimmäs lippua sihdataan Risti-takaysin väylällä 8. Yli 70-vuotiaat miehet voivat pelata kaikissa kuukausikilpailuissa keltaisten lisäksi myös sinisiltä lyöntipaikoilta, jolloin he ovat mukana miesten pistebogey-kisassa, erikoiskilpailussa ja arvonnassa, mutta eivät scratch-kisassa.

Golfnäkemisiin,
Hill Side Golf Club ry:n senioritoimikunta