Senioreiden kausi juhlavasti päätökseen

Senioreiden kausi päättyi torstaina 30.9. koleahkossa mutta poutaisessa syyssäässä pelattuun perinteiseen Senior everybody -kisaan. Pelin henki oli se, että varsinaista kisamaksua ei ollut, mutta jokaisen oli tuotava palkintopöytään noin 12 euron arvoinen palkinto. Pöytää sitten putsattiin pistebogey-kisan mukaisessa paremmuusjärjestyksessä 24 kertaa. Tai oikeastaan 26 kertaa, sillä talo oli lahjoittanut pöytään kaksi arvottavaa lisäpalkintoa.

Seniorit olivat hirvittävän kovassa syyskunnossa, sillä kolme parasta sai kokoon yli 40 pistettä: 1. Sirkka P. (43 p.), 2. Marja T. (41 p.), 3. Pasi V. (41 p.). Kun vielä Juha A. teki väylällä 13 komean eaglen upottamalla kakkoslyöntinsä kuppiin noin sadasta metristä, ei parhaisiin palkintopöydän paketteihin päässyt käsiksi keskinkertaisilla suorituksilla.

Hienoista pelisuorituksista huolimatta päivän päätapahtuma oli Kauno R:n 80-vuotisjuhla, jota vietettiin palkintojenjaon yhteydessä pari viikkoa etuajassa. Kauno piti puheen, kuohuviinimaljoja kilisteltiin, kakkukahvit nautittiin, ja Kaunolle ojennettiin seuran syntymäpäivälahja, joten kaikilla oli niin mukavaa.

Myös erikoiskilpailu oli teeman mukainen: piti tietää taikka arvata Kaunon suosikkiväylä ja sen vastakohta juuri pelatulla Mustat-kentällä. Eevalla taisi olla sisäpiirin tietoa, koska hän oli ainoa, joka nimesi jälkimmäiseksi pata 2:n. Neljä tietoniekkaa tai onnenmyyrää sai Kauno 80 -logopallotuubin palkinnoksi siitä, että he tiesivät Kaunon suosikkiväyläksi risti 7:n (koko kentän 16). Kaikki olivat tietysti naisia: Anne P., Camilla R, Kaarina P ja Sirkka P.

Senioreiden palkintovaraston viimeinen palkinto ojennettiin Juha R:lle, joka oli useimmin (14 kertaa) ollut mukana kauden aikana järjestetyissä senioritapahtumissa.

Senioreiden kilpailut on siis tältä kaudelta pelattu, mutta jäljellä on vielä seuran yleinen päätöskilpailu, joka pelataan pariscramblena lauantaina 9.10. klo 13:00 yhteislähtönä Mustat-kentällä. Kilpailun jälkeen klo 19 on klubitalolla päätösjuhla, jossa syödään, jaetaan kauden palkintoja ja pelataan. Ei toki enää golfia, vaan kunnon peliä eli bingoa!


Golfnäkemisiin,
Hill Side Golf Club ry:n senioritoimikunnan puolesta
Jukka