Tuloskuntoa


​​​​​​​Eclectic, jossa keräämme yhteistä parasta tulostamme kaikilta väyliltä, samalla oman parhaamme kanssa, etenee. Tulos elää lähes päivittäin.

Eiliseen mennessä kisaan kirjattuja kierroksia on kaikkiaan 127. Ladyt ovat pelanneet näistä 48 ja gentlemannit 79. Valleylla kierroksia on kirjattuna 58 ja Hillin puolella 69. Yhteisessä parhaassamme eagleja on yksi, birkkuja 25, parissa olemme vielä 10 väylällä.

Hillin väyllällä 17 on eniten eri pelaajien tekemiä birkkua. Kuusi pelaaja on birdien sille tehnyt. Vaikein väylä tämän referenssiryhmän perusteella on Valleyn 18, jolle parin ovat tehneet tähän mennessä eclecticin pelaajista Jussi ja Timo.

Eclecticille on luonteenomaista, että joku väylistä alkaa kangerrella. Lyhytkin tulosta parantava putti saattaa osoittautua vaikeaksi. Omasta mielestäni eclectic on hyvinkin tyypillinen golfkisa – viime kädessä kilvoittelemme itseämme vastaan. Onnistuneen varapallon jälkeen – jos ei ääneen, niin ainakin mielessään – kysyy itseltään: ”Miksi en heti lyönyt näin”. Niinpä.

PS
Vielä ehdit ilmoittautua mikaan Early Birdie kisaan, joka pelataan anivarhaisella lauantaian 18.6. Peliohjeet klubilla 03:30.