Aamuyön kilpailu

Nuoruuden päivinä keksittiin, että olisihan se hienoa, jos lähdettäisiin pelaamaan auringon noustessa. Siitä lähtien on pelattu Early Birdie tavallisesti hiukan ennen juhannusta. Tällä kertaa päivänä oli 18.6.2022.
​​​​​​​

Varhaisen startin parasta antia minulle on se, että pääsen seuraamaan maailman heräämistä uuteen päivään. No – tosiasiassahan on niin, että ensimmäinen luontoääni rangella noin klo 3 oli satakieli, jolla on reviiri rangen oikean reunan lehdossa. Laulu on voimallista. Joinakin vuosina toinen satakielireviiri on ollut Valley kolmosen vieressä olevassa purolaaksossa (=lepikossa).


Toiset suosikkini ovat kurjet, jotka huutelevat niin kentän länsi- kuin eteläpuoleltakin. Kurjet ovat hienoja lintuja, vaikka syövätkin sammakkoja vähän samaan malliin kuin ranskalaiset.


Oma peli oli tänään poikkeuksellisen ehjää. Strategiana oli ottaa lähestymiseen yksi maila enemmän. Toimi. Hauska ilmiö on se, että mailavalinnoissa helposti dominoi se mielikuva, kun on itse pelannut poikasena – s.o. 50 -vuotiaana tai silleen. Pappagolfkin sujuu hyvin – tänään 77 lyöntiä ja vain yksi varapallo katosi. Taitaa olla ensimmäinen kerta tällä vuosikymmenellä, kun pääsin alle kasikympin. Iloinen yllätys.


Kisa oli hauska ja kaikki palkittiin perinteen mukaisesti. Ensi vuonna kisa on taas tulossa. Ajankohta lienee joko 10.6.2023 tai 17.6.2023. Tähän voimme varautua.