Anne Paakki, Jukka Paakki ja Vellu Rinne ovat kuukausikisarankingin voittajat


​​​​​​​Seniorien kauden viimeinen kuukausikisa saatiin pelata 8.9. upeassa syyssäässä. Yöpakkasen jäljiltä ensimmäisessä tiiboksissa vielä hieman värjöteltiin monen vaatekerroksen alla, mutta melko pian aurinko jo lämmitti, vetreytti ja pisti hikoilemaankin.
​​​​​​​

Tulostaso oli ainakin kärjen osalta totutun hyvä.

Naisten lyöntipelin voitti kokonaisvoittonsa jo edelliskisassa varmistanut Anne Paakki, 87 lyöntiä. Toinen oli Sirkka Peltokorpi, 92 lyöntiä ja kolmas Päivi Rinne, 95 lyöntiä. Kokonaiskisassa (kolmen parhaan kisan pisteet) järjestys oli sama:

Anne 60 p, Sirkka 57 p, Päivi 53 p, Satu Echardt 52 p, Paula-Riitta Evilä 50 p, Camilla 41 p.

Anne oli tällä kertaa paras myös naisten pistebogey-sarjassa, 36 pistettä, ja varmisti sillä myös kokonaisrankingin voiton yhdellä pisteellä. Samalla tuloksella Pirjo Sianoja-Laine oli toinen ja Päivi Rinne kolmas.

Lopullinen kokonaistilanne pb-sarjassa:

Anne 57 p, Satu 56 p, Päivi 56 p, Paula 55 p, Sirkka 54 p, Camilla 54 p

Miesten viimeisen osakilpailun voitti lyöntipelin osalta Vellu Rinne, 80 lyöntiä, ja varmisti sillä kokonaiskisan voiton. Toiseksi tuli Jukka Paakki, 84 lyöntiä ja kolmanneksi Harri Mykkänen, 85 lyöntiä.

Kokonaisranking:

Vellu 60 p, Jussi-Pekka Reponen 59 p (poissa viimeisestä kisasta), Jukka 56 p, Harri 53 p, Timo Haaparanta 51 p, Heikki Rinne 47 p


Miesten pb-kisassa Jukka voitti tälläkin kertaa, 40 bp. Hän voitti historiallisesti kaikki viisi osakilpailua ja samalla siis kokonaiskisan. Toiseksi syyskuun kisassa pelasi Vellu Rinne, 37 pistettä ja kolmanneksi Harri Mykkänen, 34 pistettä.

Kokoanaisranking:

Jukka 60 p, Erkki Evilä 55 p, Vellu 54 p, Heikki Rinne 53 p, J-P 50 p, Harri 50 p.


Syyskkun kisan pisimmän draivin väylällä Ruutu 2 vetäisi Timo Haaparanta (punaisilta). Lähimmäksi lippua väylällä Hertta 1 löi Anne Paakki.


Senioreiden viimeinen oma kisa Senior Everybody pelataan torstaina 29.9. Kisassa ei ole osallistumismaksua, mutta jokaien osallistuja tuo palkintopöytään noin 12 euron arvoisen palkinnon. Kaikki mukaan!


Tulokset