Avajaistapaamisessa viriteltiin odotuksia uuteen kauteen.

Sunnuntaina 3.4. järjestettiin seuran kauden 2022 avajaistapaaminen klubilla. Tilaisuuteen saapui yli neljäkymmentä ajankohtaisista asioista kiinnostunutta golfaria. Klubin yläkerran täytti mukava puheensorina ennen ja jälkeen tilaisuuden, kun tutut tapasivat toisiaan ja uusiakin tuttavuuksia jo solmittiin.


Seuran hallituksen jäsenet kertoivat seuran toiminnan painopisteistä ja tulevan kauden kilpailuista ja tapahtumista. Suuri toiveemme ja tavoitteemme on saada lisää jäseniä seuran kilpailuihin ja muuhun toimintaan. Seurassa on kiva pelata!

GoGolfin henkilökunnasta paikalla olivat palvelujohtaja Tuomas Snäkin, lokaatiovastaava Minttu Tuttavainen, tapahtumavastaava Johan Stenlund, kentänhoitaja Mikke Merinen ja kokki Henri “Henkka” Peltoniemi. He esittäytyivät, kertoivat tulevan kauden kuulumisia ja vastasivat yleisön aktiivisesti esittämiin kysymyksiin.

Tilaisuuden lopuksi katsottiin uuden ajanvarausjärjestelmän (Wise Golf) esittelyvideo. Tilaisuuden materiaali ja Wise Golf esittelyvideot löytyvät linkeistä.

Tilaisuuden kahvit ja pullat olivat ravintolan tervehdys seuran jäsenille. Kiitos!

Tilaisuuden materiaali: Kauden avajaistapaaminen_3.4.2022

WiseGolf-linkkejä:

WiseGolfin ajanvarauksen esittelyvideo

WiseGolfin esittely Golfmessuilla 2022