Ennätysmäärä senioreita elokuun kisassa


​​​​​​​Elokuun kuukausikisassa 4.8. tehtiin ainakin tämän kesän osallistujaennätys. Kolmekymmentä senioria lähti kisaamaan, ja yhtä monta saapui maaliin uuvuttavasta helteestä huolimatta.​​​​​​​
​​​​​​​

Senioreiden kisat koetaan niin tärkeiksi, että niiden takia siirretään kaikkea vähemmän tärkeää, esimerkiksi leikkauksia: nurmikon leikkuuta, tukan leikkuuta ja jopa lääketieteellisiä operaatioita.


Säätä ei siis tällä kertaa voi moittia, ellei sitten liiallista lämpöä. Navakat tuulenpuuskat pistivät välillä miettimään mailavalintoja suuntaan ja toiseen. Viheriöillä pallo vieri liukkaasti ja moni vaikutti jälkipuheitten perusteella jättäneen putteja kentälle.


Tulostaso oli hyvä ja erityisesti kunnostautuivat naiset. Neljä naista pelasi alle 90 lyöntiä - mahtaako olla ennätys sekin näissä peleissä - ja kolme alle tasoituksensa.

Naisten parhaan lyöntipelituloksen pelasi Anne Paakki (86), joka samalla varmisti jo ennen viimeistä osakilpailua lyöntipelisarjan voiton. Toinen oli Satu Eckhardt (87) ja kolmas samalla tuloksella Sirkka Peltokorpi.

Miesten scratchin voitti Jussi-Pekka Reponen (83), toinen oli Vellu Rinne (84) ja kolmas Jukka Paakki (87). Lyöntipelisarjassa tilanne on ennen viimeistä kisaa tasan, J-P:llä ja Vellulla on molemmilla 59 pistettä. Kolmantena väijyy Jukka Paakki (54) ja seuraavana Harri Mykkänen (53).

Naisten pistebogey-kisan voitti ylivoimaisesti Satu E, 42 pistettä. Toinen oli Paula Evilä (39) ja kolmas Sirkka P (38). Satu siirtyi samalla pb-sarjan johtoon 56 pisteellä, seuraavina Milla Rautiainen, Anne Paakki ja Päivi Rinne, kaikilla 54 pistettä.


Miesten pb-sarjan voiton jo edellisessä kisassa varmistanut Jukka P oli varmemmaksi vakuudeksi myös tällä kertaa paras pistemies 38 pisteellä, toinen Erkki Evilä (37) ja kolmas J-P Reponen (35).


Pisimmän draivin väylällä Pata 5 vetäisi Eeva Rajala ja lähimmäksi lippua väylällä Risti 8 löi Jukka P.


Arvokkaan ja odotetun arvontapalkinnon pokkasi Juha Rautiainen ja "tulokaspalkinnon" Outi Kallio.


Kauden viimeinen kuukausikisa pelataan 8.9., juuri ennen ikäkausimestiksiä 10.-11.9. Kaikki sennut mukaan molempiin!


Tulokset


./. sp