HSGC:n seniorit voittivat UASin reikäpelicupin!

Kuvassa Harri Mykkänen, Sat Eckhardt, Päivi Rinne ja Vellu Rinne.


​​​​​​​
​​​​​​​Uudenmaan alueen golfsenioreiden reikäpelicupin finaalit pelattiin Nurmijärvellä 12.9. Hill Siden seniorit voittivat loppuottelussa Hirvihaara Golfin pistein 4-2.

Kesän mittaan pelattuun reikäpelicupiin on osallistunut 32 seuraa. Alkupelit pelattiin kahdeksassa neljän joukkueen lohkossa. Joukkueen muodostaa kaksi miespelaajaa ja yksi naispelaaja, pelaajia saa vaihtaa vapaasti.

Hillsiden vastustajat alkulohkossa olivat Hangon Golf, Espoon Golfseura (EGS) ja Espoon Ringside Golf (ERG). Alkulohkon voitto saavutettiin voittamalla Ringside ja EGS pistein 4-2 ja pelaamalla Hangon kanssa tasan 3-3.

Neljännesfinaalissa vastaan tuli Sarfvik Golf, jonka pelaajat tunsivat entisinä hillsidelaisina kotikenttämme liiankin hyvin. Hillsissä tulikin tasapeli 3-3, mutta Sarfvikissa voitimme makeasti 4-2. Semifinaalissa voitimme Master Golfin joukkueen kotikentällä 4-2. Kun vierasmatsi päättyi tasapeliin 3-3, oli finaalipaikka meidän.

Nurmijärvellä pelatussa finaalissa vastaan tuli Hirvihaara Golfin, joka oli kaatanut omassa semifinaalissaan Talma Golfin joukkueen. Taistelu oli tiukkaa, mutta jatkoreikiä ei tarvittu: voitimme pistein 4-2.


Onnittelut joukkueelle upeasta saavutuksesta! Finaalissa pelasivat Satu Eckhardt, Harri Mykkänen ja Vellu Rinne. Aikaisemmissa vaiheissa voittoa ovat pohjustaneet heidän lisäkseen Anne Paakki, Jukka Paakki, Heikki Rinne ja Pasi Tanskanen.


Joukkueen kapteenin hommat on hoitanut tällä kaudella senioritoimikunnan vetäjänä aloittanut Päivi Rinne. "En tiennyt tästä reikäpelijutusta etukäteen oikeastaan mitään, sanottiin vaan, että hoida homma", kommentoi Päivi. Homma hyvin hoidettu!


./. sp