Kenttämme historiaa


​​​​​​​Parhaillaan on käynnissä juhlavuosi. Kenttä täyttä 20 vuotta. Hieno juttu. Paljon ja monenlaista on näiden 20 vuoden aikana kentällä tapahtunut ja hienot väylät antavat niin vanhoille kuin uusillekin pelaajillemme paljon kokemuksia.

Mutta entä mitä täällä oli aikaisemmin. Saatamme olettaa, että Hillin (mustat) puolella oli aikaisemmin laidunmaata (väylät 1,2,3 ja 4) sekä peltoa (väylät 5,6 ja 7). Väylät 8-18 olivat metsätalousmaata.


​​​​​​​Myrsky iski metsään ja siitä Marko sai idea golfkentästä – tai en tiedä oliko idea Markon vai jonkun muun – niin tai näin. Kenttähanke käynnistyi. Varmana takuumiehenä hyvälle kentälle oli rakennushanketta hoitanut Jore – takuuvarma golfkentän rakentaja ja ylläpitäjä. Hieno alku, muuta ei voi sanoa.

Mutta elettiinpä ennenkin vaik ojantakan oltiin – sanotaan Seitsemässä veljeksessä. Ohessa kuva kivettyneestä tyrannosaurus Rexistä. En tiedä onko sitä kukaan aikaisemmin huomannut, mutta mepä rouvan kanssa huomasimme. Kivikautiseen kiveen on jäänyt sauruksen pää, sitä ei voi kiistää, otaksun.