Kesän makua ja lopullisia ratkaisuja syyskuun kisassa


​​​​​​​Syksystä ei ollut vielä merkkejä, kun senioreiden kuukausikisasarjan päättävä syyskuun kisa pelattiin täydellisessä kesäsäässä Mustilla 7.9. Kenttäkin oli kuivunut rankkasateiden jäljiltä eli olosuhteet olivat erinomaiset. Ne olivat houkutelleet mukaan ainakin tämän kesän ennätysmäärän 35 senioria.

Tulostaso oli ainakin kärjen osalta totutun hyvä, kovimpana Pasi T:n scratch-tulos 75 lyöntiä ja Erkki E:n 38 bogipistettä.


Naisten scratchin voitti kokonaisvoittonsa varmistaen Vuokko Karjalainen, 86 lyöntiä. Toinen oli Anne P, 87 lyöntiä ja kolmas Sirkka P, 90 lyöntiä.


Naisten pistebogisarjan voitti tällä kertaa Satu E 36 bp, Anne oli toinen (35) ja Tellervo T kolmas (35). Vasta heinäkuussa kisaan mukaan tullut Tellervo nappasi samantein kokonaiskisan voiton.

Miesten viimeisen osakilpailun voitti scratchin osalta siis Pasi, 75 lyöntiä, kokonaiskisassa hän oli mestari täysillä 60 pisteellä. Toiseksi tuli Jussi-Pekka R (85) ja kolmanneksi Heikki Rinne (91)


Miesten pb-kisan voitti siis Erkki E 38 bogipisteellä. Toiseksi syyskuun kisassa pelasi Pasi, 37 p ja kolmanneksi Boris P 36 pistettä.


Syyskuun kisan pisimmät draivit väylällä Pata 9 löivät Paula E ja Pasi T. Lähimmäksi lippua väylällä Risti 2 pääsi Mauri V. Arvonnassa onnekkaita olivat Seppo M, Valde, Pasi V ja Marja T.


Kokonaiskilpailun ranking (kolmen parhaan kisan sijoituspisteet):


Naiset scratch
Vuokko 60 p, Anne 57 p, Sirkka 56 p, Päivi R ja Irene V 54 p, Satu E 50 p


Naiset pb
Tellervo T 58 p, Anne 56 p, Päivi 54 p, Eeva-Liisa R 52 p, Satu ja Sirkka 50 p
​​​​​​​

Miehet scratch
Pasi 60 p, Harri M 54 p, J-P ja Vellu R 53 p, Jukka P 52 p.


Miehet pb
Jukka P 56 p, Heikki R 53 p, Pasi T 52 p, Rauli R 48 p, Juha R ja Mauri V 47 p.


Kokonaiskisan voittajille jaetaan palkinnot kauden päättäjäisissä 7.10.

Senioreiden viimeinen oma kisa Senior Everybody pelataan torstaina 28.9., tällä kertaa parikilpailuna arvotuin parein. Kisassa ei ole osallistumismaksua, mutta jokainen osallistuja tuo palkintopöytään noin 12 euron arvoisen palkinnon. Viime vuosina on Senior Everybodyn yhteydessä nautittu kakkukahvit milloin "pyöreiden", milloin muiden saavutusten kunniaksi. Niin tälläkin kertaa, tule mukaan nauttimaan!Tulokset./. sp