Kesän toinen retki Golfstar-kentille onnistui hienosti


​​​​​​​Torstaina 27.7. starttasi 23 Hill Siden ja Kurkin jäsentä Kivistön bussilla kohti Tukholmaa ja Golfstar-kenttiä. Matkalaiset kerättiin bussiin Nummelasta, Vihdin kirkonkylältä ja Hillsistä.


Bussiin pakattiin matkalaukut, bägit ja jokaisen omat kärryt. Melkoisen täyteen pakattu bussi lähti kohti Turkua ja Viking Linen terminaalia. Bussikuskina meillä toimi aiemmilta matkoilta tutuksi tullut Erkki.


Laivamatkan jälkeen perjantaiaamuna suuntasimme satamasta jo tuttuun Scandic Täby hotelliin. Siellä nautimme rauhassa runsaan aamiaisen ja sen jälkeen suuntasimme ensimmäiselle pelikentälle.


Tällä kertaa pelasimme Waxholmenin, Kyssingen ja Lindö Dal kentät. Waxholmen oli osalle matkaajista tuttu viime kesän matkalta. Yleisesti ottaen kentästä pidettiin. Kierroksen alussa ripsotteli hiukan vettä, mutta suurin osa kierroksesta pelattiin auringossa ja pelin jälkeen virvoitusjuomat nautittiin klubin terassilla.


Lauantaina sää suosi meitä, sillä keli oli pelkkää auringon paistetta. Kyssingen herätti ihastusta ja ihmetystä liukkainen greeneineen. Erityiskiitoksen ja kehut saa kentän ystävällinen caddiemaster. Visuaalinen ensivaikutelma kentästä oli = peltokenttä. Kenttä oli kuitenkin jotain ihan muuta, vaihtelevia väyliä ja kuten todettu liukkaita greenejä. Putteja kertyikin jälkipelien perusteella runsaasti. Pistebogeytulokset vaihtelivat 10 pisteestä 34 pisteeseen.


Sunnuntaina suunnattiin tutulle Lindö Dal -kentälle. Peli eteni joutuisasti, mikä oli hyvä koska kierroksen jälkeen oli tiedossa rivakka lähtö kohti satamaa. Viimeisillä väylillä saatiin sadetta niskaan ja vähän ukkonenkin kolisteli. Kaikki pääsivät kierroksen loppuun ja bussi pakattiin rivakasti. Kun bussi kurvasi kentältä pois satoi jo ihan kaatamalla.


Paluumatka Tukholmasta Helsinkiin taittui jo parhaat päivänsä nähneellä Viking Cinderellalla. Laivalla ilta, yö ja aamu sujuivat perinteisin laivakuvioin: illallinen, shoppailua, karaokea ja yökerhoa. Ruuhkaisen aamiaisen jälkeen oltiinkin jo Helsingin satamassa, josta kuljettajamme Erkki vei meidät lähtöpisteeseen, Hillsiin.

Kisoja pelattiin joka päivä, kilpailunjohtaja Pekka Laineen vetämänä. Koko Golfstar-kiertueen ylivoimainen kuningas oli pistebogey- ja lyöntipelisarjan voittaja Kimmo S. Osakilpailuvoittajia olivat Kimmo S, Camilla R, Pasi T, ja Mauri V. Birdie-kisan voitti Pasi T. Ja miehet vastaan naiset kisan voittivat tälläkin kertaa miehet. Revanssia odotellaan naisten joukkueessa.

Ensi kesän matkaa ei ole vielä suunniteltu, mutta eiköhän yksi matka järjestetä Ruotsiin tai johonkin muuhun lähiseudun ulkomaan kohteeseen.


Ruotsi tarjosi meille runsaasti aurinkoa, vähän sadetta mutta paljon lämpöä. Ja seura oli mitä parhainta. Onhan seurassa ihan mahtava pelata!

./. matkanjohtaja ps-l