Kuukausikisasarjassa jo ratkaisujen makua ja hakua


​​​​​​​Heinäkuun kisassa nähtiin jo miesten pb-sarjan ratkaisu, kun Jukka Paakki otti kolmannen voiton putkeen ja sai siten kasaan täydet 60 pistettä. Hän voi siis jo alkaa suunnitella paikkaa palkintopokaalille.

Kauden kolmas osakilpailu pelattiin 7.7. Punaisilla. Osallistujia oli tällä kertaa 25. Kisan käynnistyttyä tummat pilvet alkoivat kerääntyä läntiselle taivaalle ja niinhän siinä kävi, että sadetta ja tuulta saatiin tälläkin kertaa niskaan. Onneksi myräkkä kesti vain noin yhden väylän verran. Siinäkin ajassa ehti yhdeltä koheltajalta mennä kärryt ja kuppi nurin, tuloksena täysi kymppi. Kuuron jälkeen oli hetken tyyntä, mutta takaysillä reippaat tuulenpuuskat mennessä hidastivat ja klubille palattaessa vauhdittivat menoa.


Kisan päätyttyä nautittiin maittava lounas ja sen ohessa erikoisohjelmana oli golfaiheinen tietokilpailu. Sen järjesti yhteistyönaprapaattimme Jesse Nyman. Jesse tarjoaa naprapaatin palveluita Nummelassa ja Lohjalla. Hill Side Golf Clubin jäsenet saavat 15 euron alennuksen ensimmäisestä käynnistä. Kaikki oikein -vastauksia tuli neljä kappaletta; tietokilpailupalkinnon eli lahjakortin Jessen vastaanotolle voitti arvonnan jälkeen Milla Rautiainen.

Kuukausikisan palkinnot jaettiin tällä kertaa seuraavasti:
Paras scratch: Vuokko Karjalainen, 82 lyöntiä
Naisten pb-sarja: 1. Päivi Rinne (35 bp), 2. Paula-Riitta Evilä (35), 3. Vuokko Karjalainen (33)
Misten pb-sarja: 1. Jukka Paakki (39 bp), 2. Erkki Evilä (39), 3. Harri Mykkänen
Pisin draivi, väylä Ruutu 3: Anne Paakki
Lähimmäs lippua, Hertta 1: Harri Mykkänen


Naisten scratch-sarjassa järjestys oli Vuokko K, Anne P, Päivi R ja miesten sarjassa Vellu Rinne, Jukka P, Harri M.


Kuukausikisoissa pelataan sekä kunkin osakilpailun että koko viiden kilpailun sarjan sijoituksista neljässä sarjassa: pistebogeyna ja tasoituksettomana lyöntipelinä (scratch) erikseen naisille ja miehille. Kaikissa sarjoissa voittajaksi julistetaan eniten sijoituspisteitä (20-19-18-…) kerännyt pelaaja, ottamalla huomioon kolmen parhaan osakilpailun pisteet. Tasatilanteissa ratkaisee kaikkien osakilpailujen parempi pistesarja.


Heinäkuun kisassa nähtiin jo miesten pb-sarjan ratkaisu, kun Jukka Paakki otti kolmannen voiton putkeen ja sai siten kasaan täydet 60 pistettä. Hän voi siis jo alkaa suunnitella paikkaa palkintopokaalille.


Muissa sarjoissa ratkaisut ovat vielä auki, joskin joidenkin kohdalla vedonlyöntikertoimet olisivat aika pienet... Rankingien kärki näyttää tällä hetkellä tältä:


Naiset pb: Camilla Rautiainen 54 p, Anne Paakki 54 p, Päivi Rinne 52 p, Sirkka P 50 p
Naiset scr: Anne P 59 p, Sirkka P 54 p, Päivi R 51 p, Paula E 30
Miehet pb: Jukka P 60 p, Heikki Rinne 52 p, Vellu R 48 p, Juha Rautiainen 45 p
Miehet scr: Vellu R 59, Jukka P 53 p, Heikki R 45 p, J-P Reponen 39 p

Vielä on kesää ja kaksi kuukausikilpailua jäljellä... Ja tärkeintähän ei ole voitto, vaan ARVONTAvoitto. Elämän arpajaisissa meitä on onnistanut niin hyvin, että saamme täällä pelailla ja kisailla.

./. sp