Lehdistötiedote 27.10.2023: GoGolfin konkurssi ei vaikuta pelaamiseen Hill Sidessa


​​​​​​​GoGolf ilmoitti tänään 27.10.2023, että yhtiö hakeutuu konkurssiin. GoGolfin konkurssi ei vaikuta tulevien kausien golfin pelaamiseen Hill Siden kentillä, koska GoGolf on ollut vain vuokralaisena Hill Side & Valley Oy:n omistamilla kentillä.


Golfia jatketaan suositulla 18-reikäisellä Hill- ja 9-reikäisellä Valley-kentällä. Kenttien talvea edeltävät kunnostustyöt on pääosin jo tehty. Nyt toiveissa on ”kenttäystävällinen” talvi, jotta ensi kesänä päästäisiin pelaamaan entistä parempikuntoisilla kentillä.


Klubi- ja ravintolatoiminnot jatkuvat myös entisten hyväksi havaittujen toimintamallien mukaan.


Tulevan talven aikana Hill Sideen valmistuu uusia majoitustiloja, padel-kenttä sekä Suomen ensimmäinen golfstandardien mukainen frisbeegolfkeskus. Lisäksi alueelle merkitään retkeilypolku näköalapaikkoineen sekä erilaisia pyöräilyreittejä.


Kauden 2024 golfpelioikeudet tulevat myyntiin ennen joulua.


Myös Hill Siden kentillä jo yli 20 vuotta toiminut golfseura Hill Side Golf Club ry jatkaa toimintaansa kenttäoperaattori GoGolfin konkurssista huolimatta. Seuran jäsenyydet, eBirdie ja Golfliiton jäsenyyden kautta tuleva vakuutusturva ovat voimassa normaalisti kauden loppuun eli 31.3.2024 saakka.


Seura suunnittelee tulevan kauden toimintaansa Hill Sidessa talven aikana yhteistyössä kentän omistajan Hill Side & Valley Oy:n kanssa. Kauden 2024 jäsenmaksut seura lähettää normaalin aikataulun mukaan tammi-helmikuussa 2024.

LISÄTIEDOT:
Hill Side & Valley Oy: Ari Isokääntä, toimitusjohtaja, 0500 684 836, ari.isokaanta@gmail.com


Hill Side Golf Club ry: Pirjo Sianoja-Laine, puheenjohtaja, 050 420 0995, hsgcry@gmail.com


Hill Side & Valley Oy omistaa ja hallinnoi sataprosenttisesti Vihdin Jokikunnalla sijaitsevaa Hill Side Golf- ja Rock Valley frisbeegolf -keskusta, sen maa-alueita ja rakennuskantaa. Hill Side & Valley Oy on taloudellisesti riippumaton yksityisomisteinen yhtiö, jolla ei ole ulkopuolista velkaa. Vuokrasopimuksen lisäksi yhtiöllä ei ole muita liiketoiminnallisia, omistuksellisia tai henkilökohtaisia siteitä GoGolf-konserniin.

Hill Side Golf Club ry on vuonna 2003 perustettu noin kahdentuhannen jäsenen golfseura, jonka kotikenttänä ovat Hills Siden kentät Vihdin Jokikunnalla.
Järjestämme jäsenille mestaruuskisojen lisäksi monia erilaisia kilpailuja ja tapahtumia kenttäyhtiön avoimien kilpailujen lisäksi. Seurassa on kiva pelata!