Nordcenterin naiset voittivat HSGC:n kotikentällään

Joukkueemme illanhämyssä.


Hill Siden kahdeksan naisen joukkue lähti Åminneforsiin puolustamaan viimevuotista voittoaan Nordcenterin naisista keskiviikkona 17.8.
​​​​​​​

Illaksi oli luvattu sadetta ja ukkosta, mutta niiltä vältyttiin. Pilviverho ja pieni sateen ripottelu ennen kilpailun alkua vilvoitti kuitenkin ilmaa sen verran, että saimme pelata ihanan leppeässä elokuun illassa. Bentz-kenttä oli hyvässä kunnossa.


Jostakin syystä peli ei kuitenkaan kaikilla joukkueemme jäsenillä sujunut totuttuun tai ainakaan toivottuun malliin. Lopputuloksiin laskettiin kummastakin joukkueesta kuuden parhaan pistebogey-saalis. Nordcenterin naiset olivat parempia selvin numeroin 187-164 ja kapteenimme Satu luovutti pari vuotta kadoksissa olleen kiertopalkinnon kollegalleen Kristalle. Onnittelut voittajille!


Joukkueemme ja koko kisan suurin onnistuja oli varanaisena mukaan lähtenyt Noona Rämet, joka pelasi upeasti 40 bogey-pistettä. Noona oli valmistautunut kisaan hyvin värväämällä lähipiiristä ammattilaispelaajan caddieksi. Hieno debyytti, joka innostakoon myös muita ensikertalaisia mukaan seuraotteluihin ja muihin kilpailuihin! Vuokko Karjalainen voitti toisen Lähimmäksi lippua -kisan väylällä 12.


Ennen kotimatkaa saimme nauttia joukkueiden kesken maittavan iltapalan kristallikruunujen loisteessa ja ihailla upeaa auringonlaskua kartanon parvekkeelta. Hieno ilta!

./. sp