Oltiin sankareita kaikki


​​​​​​​Jälleen kerran nähtiin, että Hill Siden seniorit ovat sitkeää tekoa. Sääennuste oli masentava: jatkuvaa sadetta ja seitsemän astetta "lämmintä", mutta siitä huolimatta kaikki 27 ilmoittautunutta saapuivat lähtöviivalle kauden viimeiseen sennukisaan, Senior Everybodyyn.


Motivaatiota antoivat ehkä luvassa olleet kakkukahvit ja varma palkintosija. Tässä kisassa nimittäin kaikki toivat ja saivat palkinnon. Eikä sääkään lopulta hassumpi ollut. Sadetta tuli toki koko ajan, mutta maltillisesti. Kärryt eivät kaatuneet eivätkä sateenvarjot lennelleet. Kirosanojen lentelystä ei ole kattavaa tietoa muuten kuin oman ryhmän osalta: yksi väylällä 16, kun chippi singahti forelta ihan väärään suuntaan.


Säätila ja muut olosuhteet eivät vaikuttaneet myöskään tulostasoon. Kolme pelaajaa pelasi alle tasoituksensa: voittaja Päivi Rinne, 38 bogipistettä, Harri Mykkänen, 37 bp ja Erkki Evilä samoin 37 bp.


Palkintopöydästä marssittiin hakemaan palkintoja paremmuusjärjestyksessä. Tarjolla oli golftarvikkeiden lisäksi erisorttisia viinipulloja, virvoitusjuomilla täytettyjä ämpäreitä, syyskukkia, villasukat, pyyhe, kylmä/kuumageeliä, suurennuslasi, sateenvarjo, namuja, hulavanne ym. Hulavanteen nappasi pöydästä N60-mestari, joten keväällä suuntaamme mielenkiinnolla katseemme hänen vyötärönseutuunsa. Tasapuolisesti myös heihin, jotka valitsivat viinipullon tai karkkia...


Kakkukahvit juotiin seniorijoukkueemme huippusuorituksen eli UASin reikäpelicupin mestaruuden kunniaksi. Onneksi olkoon vielä kerran! Voittaneesta joukkiosta olivat paikalla Anne, Jukka, Heikki, Harri, Vellu ja kapteeni Päivi. Poissa, matkalla Portugaliin, olivat Satu ja Pasi, terveiset ja onnittelut sinne jonnekin! - Ensi kaudella alkulohkossa vastaan tulevat Tapiola Golf, Master Golf ja Suur-Helsingin Golf.


Kakkukahveista kauden päätöskisassa on jo tullut tapa. Viime vuonna joimme ne Kaunon, nyt voittoisan reikäpelijoukkuemme kunniaksi. Mitähän juhlimme ensi vuonna?


Kiitokset hienosta kaudesta kaikille senioreillemme! Toivottavasti näemme vielä päätöstapahtumassa 8.10.


Senior Eveybodyn tulokset


./. sp

UASin reikäpelicupin voittajat. Kuvasta puuttuvat Satu ja Pasi.

Päivän voittaja Päivi, taustalla Billy,

Kolme kovaa: Pirre, Rory ja Valde.