Pasi Tanskanen nappasi Kapteenien Maljan ja paikan Finnish Tourille


​​​​​​​Perinteinen Kapteenien Malja -kilpailu pelattiin sunnuntaina 5.6. Hillsin mustilla kentillä. Kiertopalkintoa ja muuta menestystä lähti tavoittelemaan 32 kilpailijaa aurinkoisessa säässä.

Tällä kertaa pelissä oli myös mahdollisuus saada villi kortti Hillsissä 9.-11.6. pelattavaan Finnish Tourin osakilpailuun. Sellainen oli luvassa parhaan scratch-tuloksen pelanneelle miehelle ja naiselle FT-sääntöjen mukaisin edellytyksin (tasoitusrajat).

Tulostaso olikin mainio. Pasi Tanskanen pelasi upean lyöntipelituloksen 73 ja pokkasi sillä kiertopalkinnon, tasoituksellisen lyöntipelin voiton (67 netto) ja paikan Finnish Tourille. Toiseksi miesten sarjassa tuli Harri Mykkänen (69 netto) ja kolmanneksi Pekka Nyman (71).


Naisten sarjan voitti Riikka Vanha-aho tuloksella 71 netto. Toiseksi tuli samalla tuloksella Pirjo Sianoja-Laine ja kolmanneksi Leena Lehtonen (72). Naisten parhaan scratch-tuloksen pelasi Vuokko Karjalainen, 82 lyöntiä.

Tulokset


Kiitos kaikille mukana olleille iloisesta kisapäivästä, onnittelut voittajille ja lykkyä tykö Pasille tulevaan kovaan FT-kisaan!