Senioreilla aurinkoinen alku


​​​​​​​Lumi ja pakkanen olivat vaihtuneet lämpimäksi kesäsääksi, kun senioreiden toukokuun kuukausikisa päästiin pelaamaan viikkoa suunniteltua myöhemmin torstaina 11.5.

Hill Siden seniorit ovat jo usean vuoden ajan aloittaneet kuukausikisansa toukokuun ensimmäisenä torstaina. Pettymys oli suuri, kun tänä vuonna määräpäivänä kenttä oli pakkasen ja lumen kourissa ja kisa jouduttiin siirtämään. Kun innokkaat seniorit yrittivät siitä huolimatta tunkea pelaamaan, kenttä suljettiin siltä päivältä kokonaan. Sekään ei vielä ainakaan yhtä sinnikästä pariskuntaa lannistanut; naapurikaupungista löytyi lumeton kenttä pelattavaksi.


Viikon kuluttua kaikki oli toisin. Täydellinen kesäpäivä, aurinkoa ja lämpöä, ruoho kasvussa, lehtipuut vihertymässä ja rentukat kukassa Pata 5:n lammikon reunallaa. Joutsenparille oli huomaavaisesti merkitty pesintärauhan alue. Ja seniorit pääsivät kisalaitumelle. Ehkä pallokin jo lentäisi tai ainakin vierisi pidemmälle…


Tutun sakin joukkoon oli saatu kaksi uutta seniorijäsentä, Irene ja Mauri sekä yksi kuukausikisan ensikertalainen Juha. Tervetuloa! Vanhoilla jäsenillä ei näkynyt uusia jäseniä, vaikka monenlaista vikaa niissä vanhoissa paljon käytetyissä kuulosti olevan. Niveliään uusineet taitavat vielä ihmetellä niiden toimivuutta, svingikin on voinut mennä uusiksi.


Harmillisesti lähtölistalta joutui ehkä muuttuneen ajankohdan vuoksi poistumaan kahden flaitin verran väkeä. Toivottavasti ensi kerralla kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Mottomme tälle vuodelle voisi olla vaikka ”Voitto on, kun pääsee paikalle”.


Kisan ehdoton tähti oli – ”Tähtipelaajan” poissaollessa – Pasi, joka selvitti Mustat kentät 75 lyönnillä. Hyvä kenraaliharjoitus FS Tourille, toivotamme hyviä pelejä myös sinne!


Toinen stara oli ensikertalainen Mauri, joka säkitti avausreiällä 80 metristä eaglen ja voitti täsmälaakilla väylällä olleen Lähimmäksi lippua kahdella -kisan. Takana tulleet tihrustivat epäuskoisina 0,0-merkintää kyltissä. Mauri voitti myös miesten PB-kisan 40 pisteellä – eaglestahan niitä ropisi jo viisi. Pasi oli toinen 38 pisteellä ja samalla pistemäärällä Jukka kolmas.


Naiset eivät vielä yltäneet yhtä hyviin kokonaistuloksiin. Sirkka voitti lyöntipelin 91 lyönnillä ja PB-kisan 35 pisteellä. Anne oli toinen 34 pisteellä ja Eeva-Liisa kolmas samalla pistemäärällä. Seniorikisan kuvaan sopivasti naisten voittaja ei päässyt patsastelemaan parrasvaloissa, vaan joutui poistumaan kentältä suoraan kuntoutukseen. Kun oli unohtanut ajoissa peruuttaa ajan. Eväätkin jäivät kotiin…


Pisimmät draivit Pata kakkosella merkittiin Juha A:n ja Annen nimiin.


Palkintoseremoniassa uudet tulokkaat saivat pyyhkeitä ja kisan parhaat palkintonsa. Arvonnassa Pena voitti ”birdiepullon”.


Seniorikapteeni Päivi kertoi lopuksi tulevista senioreiden koitoksista: reikäpelit, Uudenmaan alueen senioreiden reikäpeli, seuraottelut ja kuukausikisat. Senioreiden reikäpeliin saatiinkin heti muutama lisäilmoittautuminen, hienoa!


Seuraava kuukausikisa pelataan Punaisilla torstaina 1.6. Pelailemisiin!


./. spTulokset