Senioreille jo kolmas voitto kesän seuraotteluissa: Vihti Golf ei päässyt yllättämään


​​​​​​​Seuraottelu Vihti Golfia vastaan pelattiin Mustilla kotikentillä tiistaina 25.7. Jaakko heitti kylmän kiven, mutta onneksi sen vaikutukset alkoivat näkyä sateen ja toivottavasti tilapäisen koleuden muodossa vasta kotimatkalla.

Mukana oli jälleen kaksitoista kisaajaa molemmista seuroista, joista kahdeksan parhaan pistebogeytulos laskettiin joukkueen tulokseen.

Alkumatkasta näytti kotijoukkueen kannalta huonolta: tulostaulukon kärjessä oli vieraspelaajia ja tulokset punaisella. Mutta tästäpä ei hätkähdetty, vaan jatkettiin tasaisen tappavalla tulosvauhdilla ja loppua kohden kiihdyttäen. Ja niinhän se voitto saatiin tälläkin kertaa ja loppujen lopuksi selvin numeroin 288-258 pistettä.

Naisten keltaliivi säilyi Hill Sidella, kun Anne P teki tuloksen 82 lyöntiä/41 bogipistettä. Miesten keltaliivi jäi Vihti Golfille Jukka V:lle, joka pelasi 79 lyöntiä /38 bp. Hienoja tuloksia!

Pisimmät draivit vetäisivät Pata vitosella Jouko K ja Vuokko K. Lähimmäksi lippua Risti kasilla osui JiiPee R, 87 sentin päähän.


Kiitos omille ja vieraille, tapaamisiin ensi vuonna Ojakkalassa!

Kauden viimeinen seuraottelu pelataan keskiviikkona 9.8. Vastaan saapuu Nordcenterin kova joukkue. Saadaanko tänä kesänä neljän suora?


./. spTulokset