Seuran 20-vuotisjuhlavuosi käynnistyi avajaistilaisuudella 26.3.


Vaikka paikka oli tuttu, luminen maisema ja klubitalon viileys tuntuivat aluksi vierailta. Mutta pian olo muuttui kotoisaksi ja tunnelma lämpimäksi kun tuttuja golfareita alkoi astella ovesta sisään. Paikalla oli yhteensä nelisenkymmentä henkilöä.

Hill Siden golfareiden talvehtiminen vaikutti sujuneen hyvin ja myös ulkomaiden viheriäisille niityille lentäneet olivat ehtineet parahiksi takaisin kotikulmille. Ehkäpä liian aikaisin…. Jotkut olivatkin vielä lähtöaikeissa.


Seuran puheenjohtaja Pirjo Sianoja-Laine toivotti läsnäolijat tervetulleiksi ja hän sekä muut hallituksen jäsenet, kapteeni Satu Eckhardt, kilpailutoimikunnan edustaja Jere Virta, seniorivetäjä Päivi Rinne sekä Timo Huuhtanen kertoivat seuran toiminnasta ja tulevista tapahtumista.


Kilpailukalenterissa on runsaasti sekä seuran että yhtiön tapahtumia. Seura toivoo vilkaista osanottoa ja erityisesti uusia jäseniä seuraotteluihin ja muihin kisoihin. Seurassa on kiva pelata! Jos haluat lisätietoja eri kilpailumuodoista tai mistä tahansa kisoihin tai seuran toimintaan liittyvistä asioista, ota yhteyttä seuratoimijoihin. Yhteystiedot löydät Seuran hallinto -sivulta. Seura järjestää kesän aikana myös terassitreffejä, jolloin seuratoimijoiden kanssa voi tulla juttelemaan mistä tahansa mieltä askarruttavasta asiasta tai muuten vain moikkaamaan. Lisäksi luvassa on Timo Huuhtasen vetäminä jumppahetkiä rangella.


Hill Side Golf Club ry täytti 20 vuotta 12.2. ja merkkipäivää juhlitaan pitkin kautta. Päätapahtumat ovat heinäkuussa ja kauden päätöstapahtuman yhteydessä lokakuussa. Seuran historiikkiä työstävä Jukka Paakki kertoi työn olevan loppusuoralla. Hän kaipaili vielä jäseniltä juttuja golfin parissa tapahtuneista hauskoista tapahtumista ja valokuvia erityisesti kentillä järjestetyistä LETAS-ja Finnish Tour -kisoista. Jukan yhteystiedot: paakki@cs.helsinki.fi, 050 085 2368.


Tilaisuudessa olivat paikalla myös hiljattain aluetuomarikurssin hyväksytysti suorittaneet Pekka Laine ja Pasi Tanskanen, jotka neuvovat mielellään sääntökysymyksissä.


Hills by GoGolfin edustajina paikalla olivat palvelujohtaja Tuomas Snäkin, palvelupäällikkö Aaro Löyttymäki ja kenttämestari Mikke Merinen. Kaikki korostivat sitä, että ”Täällä ollaan teitä varten”. Yhteydessä saa olla pienistäkin asioista, palaute kehittää. Miesten yhteystiedot löydät täältä.


Iltapäivän odotetuin puhuja taisi olla Mikke Merinen, joka kertoi kenttien tilanteesta. Viime kesänä ja syksynä tehtiin valtavasti töitä väylien kasvuolosuhteiden parantamiseksi ja näyttäisi siltä, että työ tuottaa tulosta ja että kenttien talvehtiminen on sujunut hyvin. Jatkossa kentänhoito julkaisee viikkoraportteja, joissa kerrotaan kenttien huoltotöistä ja niiden vaikutuksista pelaamiseen. Käyttöön tulevat divottisäkit, joita pelaajien toivotaan käyttävän lyöntijälkien korjaamiseen väylillä. Ja viheriöillä käytetään tietysti griinihaarukkaa! - Mustille tulee alkukesästä uusi vessa Risti 6:n ja Risti 7:n välimaastoon.


Ravintolapalveluista tulee vastaamaan yrittäjänä Martin Granberg; viime vuodesta tutut Henkka ja Heidi jatkavat hommia Hillsin keittiössä.


Aaro kertoi lopuksi kauden uutuudesta, GoGolf-seurojen Cupista. Se pelataan Hillsissä lauantaina 27.5. Mustilla pelataan 2-hengen Best Ball pistebogeyna ja Punaisilla 2-hengen scramble lyöntipelinä. Molempien pelaajien on oltava samasta seurasta. Kisoissa kerätään sijoitusten perusteella omalle seuralle pisteitä. HSGC:n tavoitteena on tietenkin GoGolf-seurojen mestaruus! Alapa jo miettiä peliparia!


GoGolf on kuunvaihteen golfmessuilla omalla osastollaan ja myös joka kentällä on siellä oma ständinsä. Pelioikeuden ostaneet ovat saaneet messulipun sähköpostitse ja avajaistilaisuudessa olleille lähetetään myös messulippu. Nähdään siis seuraavaksi messuilla!

./. sp