Seuran mestaruuskisat


​​​​​​​Sen selvittäminen, kuka on parhaillaan seuran paras pelaaja, on käsillä. Klubimestaruudesta pelataan 19.-20.8.

Kilpailuun pääsevät näillä näkymin mukaan kaikki halukkaat klubimme jäsenet. Kyse on siis vain jäsenille järjestettävästä kisasta. Entä jos olen jäsenenä useammassa seurassa? Ei ongelmaa – kunhan olet myös Hillsiden jäsen.


Kilpailu pelataan kahtena kierroksena. Ensimmäinen Valleyn puolella pelattava kierros pelataan arvotuilla lähdöillä. Toinen kierros Hillin puolella pelataan käännetyssä paremmuusjärjestyksessä. Ensimmäisen kierroksen jälkeen on CUT – miesten puolelta jatkaa 24 parasta ja naisten puolelta 12 parasta ensimmäisen kierroksen kisaajaa.


Kilpailumaksua ei ole ja kaikille mestaruuskisaan osallistuville tarjotaan vielä lounas seuran piikkiin.


Pari viikkoa myöhemmin on vuorossa ikäkausimestaruuskisat – silloin sarjoja on paljon enemmän. Mestaruuskisaan osallistuvat voivat toki osallistua myös ikäkausikisaan, mikäli ikä riittää. ”Ilmaisen” lounaan tosin saa vain kerran. Jos on jo mestaruuskisassa kisalounaan syönyt, niin ikäkausikisan lounaalla on euromääräinen hinta.


Tällä hetkellä mestaruuskisaan on ilmoittautunut muistaakseni noin 24 miestä ja kolme naista. Kannustan meitä muitakin ilmoittautumaan mukaan. Mestaruuskisa pelataan valkoiselta (sedät) ja siniseltä (tädit) tiiltä. Ikäkausikisoissa tiit ovat keltainen ja punainen.


Kannustan meitä kaikki yhdessä ja kutakin erikseen mukaan mestaruuskisaan, ja jos se ei nappaa niin ikäkausikisaan. Vaikka kyseessä on lyöntipeli, niin siitä huolimatta kannatta koittaa pitää peli iloisella puolella. Jos jokin lyönti epäonnistuu niin sen jälkeen on vuorossa golfin tärkein lyönti – nimittäin seuraava lyönti.