Kesäkuun kisa: Kylmässä kelissä kelpo tuloksia


​​​​​​​Kesäkuun ensimmäinen päivä. Kilpisjärvellä mitattiin (siihenastinen) kesäkuun kylmyysennätys -7,7 astetta. Lunta ja räntää tuli pitkin Pohjois-Suomea. Levillä golfkautta ei ole vielä avattu.
​​​​​​​

Siihen nähden voimme näillä leveysasteilla olla tyytyväisiä. Kentät ovat olleet auki jo reilut puolitoista kuukautta ja myös lämpimiä päiviä on koettu. Kesäkuun kuukausikisakin saatiin pelata yli kymmenen asteen lämpötilassa, mikä yleensä on oikein hyvä lämpötila golfin pelaamiseen. Navakka koillistuuli vain pakotti taas ainakin viluisimmat kaivamaan pipot ja pitkät kalsarit päälle kisaan sonnustauduttaessa.

Kalseasta kelistä huolimatta saimme kisaan kelpo osanoton ja peräti neljä ensikertalaista: Arja ja Harri J sekä Monna ja Timo. Tervetuloa joukkoon!


Punaisilla pelattiin ja taas nähtiin, että olivatpa olosuhteet mitkä hyvänsä, parhaat lyövät taululle kovat tulokset. Kisan parhaista tuloksista vastasivat tällä kertaa naiset. Vuokko pelasi parhaan scratch-tuloksen 86 lyöntiä ja Päivi teki 38 bogipistettä. Miesten puolella voittajat olivat Harri M 87 lyöntiä (sama tulos myös Vellulla, mutta Harrilla parempi takaysi) ja Rauli Raita 36 bp. - Haapis pelasi punaisilta tuloksen 85 lyöntiä, mutta sääntöjen mukaan punaisilta pelaavat miehet eivät ole mukana lyöntipelikisassa. Kunniaa kuitenkin!

Naiset scratch
1. Vuokko 87, 2. Anne 87 , 3. Päivi 92


Naiset pistebogey
1. Päivi 38 p, 2. Paula-Riitta 37 p, 3. Anne 36 p


Miehet scratch
1. Harri M 87, 2. Vellu 87, 3. Jukka 88


Miehet pistebogey:
1..Rauli 36 p, Jukka 34, 3. Harri 32 p


Lähimmäksi lippua väylällä Hertta 1 löi Rauli. Hän kiskaisi myös misten pisimmän draivin Ruutu kakkosella. Naisen pisin draivipalkinto ojennettiin Haapikselle... olihan se pitkällä. Odotamme mielenkiinnolla Haapiksen heinäkuun kisan kisa-asua.


​​​​​​​Arvonnassa onnekkaita olivat Irene ja Milla.


Katsotaan, miten kesä jatkuu.


./. sp


Tulokset