Vuoroin vieraissa - Nordcenter parempi kotikentällään


​​​​​​​Seniorit pelasivat kauden viimeisen seuraottelunsa Nordcenterin kauniilla ja hyväkuntoisella Bentz-kentällä 11.8.


Sää oli aurinkoinen ja lämmin, navakka tuuli viilensi sopivasti. Joukkueemme taisteli tiukasti, mutta tuloksena oli silti tappio kotijoukkueelle pistein 270-261. Tuloksiin laskettiin tälläkin kertaa 8 parasta pistebogey-tulosta 12:sta.

Takkiin siis tuli, mutta kiertopalkintoa ei luovutettu - senioripuheenjohtajamme Päivi tarjosi kollegalleen Pirkolle vain lämpimän kädenpuristuksen. Pokaali on nimittäin ainakin tilapäisesti hukassa. Naiset yrittävät toimittaa sen Nordcenteriin ensi viikolla omassa ystävyyspelissään.

Nordcenterin paras pistemies oli Bengt Öhman, 43 pistettä. Hill Siden parhaat olivat Sirkka Peltokorpi ja Heikki Rinne, kumpikin 37 pistettä.

Kesän neljästä seuraottelusta voitimme kaksi - Kurk ja Vihti Golf ja hävisimme kaksi - Gumböle ja Nordcenter. Kelpo saldo ottaen huomioon, että otteluista kolme pelattiin vieraskentällä. Kiitokset kaikille joukkueissa pelanneille!

Vielä ehtii melkein kuukauden hioa kuntoa ikäkausimestikoihin. Toivomme runsasta osanottoa kaikkiin sarjoihin!


Tulokset


./. sp


P.S. Kilpailussa Nordcenterissä nähtiin taas esimerkki siitä, että golfin eri järjestelmät eivät toimi täysin synkronoidusti. Pelaaja ilmoitti caddiemasterille ilmoittautuessaan, että hänen lähtölistassa ja tuloskortissa oleva tasoituksensa ja slope on väärin. Samalla hän esitti oikean tasoituskorttinsa eBirdiestä. Pelaaja merkitsi oikean tasoituksen ja slopen myös tuloskorttiinsa. Caddiemaster vakuutti, että asia korjaantuu Nexgolfin tuloslaskennassa. Näin ei kuitenkaan tapahtunut, vaan ensimmäinen tulosluettelo oli (ainakin tämän pelaajan osalta) virheellinen.

Asia korjattiin ja tässä tapauksessa virheellä ei ollut suurta merkitystä, mutta joskus voi olla. Vastaavista tapauksista on saanut viime aikoina lukea somesta. Onkohan vika järjestelmissä vaiko niiden käyttäjissä; ovatko prosessit golfklubeilla tältä osin kunnossa? - Ollaanpa golfarit tarkkoina ja niinhän me ollaankin!

Joukkuekuvasta puuttuvat Harri Mykkänen ja Pentti Pulkkinen.

Nordcenter Bentzin 18. väylä.