Yölintu-kisassa nähtiin ainakin yksi eagle ja yhdeksän birdieä

Kolmetoista paria lähti liikkeelle saalistamaan pisteitä Yölintu BestBall-kisassa perjantai-iltapäivänä klo 17.30. Ilahduttavasti kisaan oli saapunut 50+ -väkeä isolla ikähaitarilla ja vieraita naapuriseurastakin.
​​​​​​​

Päivän paahde hellitti sopivasti ukkospilvialueen liepeiden osuttua Jokikunnalle. Aluksi oli kohtalaisia tuulenpuuskia ja pientä virkistävää pisarointiakin. Loppumatkasta oli tyyntä ja leppoisaa pelailla tummuvassa ja tunnelmaisessa kesäillassa.


Tulostaso oli mainio. Birkkuja kisassa tehtiin yhdeksän kappaletta. Se iigeli liiteli lupaavasti kentän yllä, mutta ei osunut kuppiin. Viimeisen ryhmän noustessa Hertta ysin viheriölle kuului metsästä tuttua huhuilua. Taisi olla sepelkyyhky eikä varsinainen yölintu, olihan vielä aika valoisaa.


Palkinnot päästiin jakamaan terassilla auringonlaskun (22:49) jälkeen. Taisi olla se kuuluisa porvallisen hämärän hetki. Voitto napsahti Liljegrenin pariskunnalle Sari ja Olli tuloksella 14 alle, 50 bp. The winner takes it all - Sari vei nimiinsä myös pisimmän draivin (väylä Ruutu 9) ja naisten Lähimmäs lintua -kisan (Ruutu 1). Miehistä Lähimmäs lintua löi kilpailunjohtaja Juha Rautiainen (Hertta 1).
​​​​​​​

Toiseksi kisassa tuli joukkue Camilla Rautiainen-Pentti Pulkkinen, 12 alle, 48 bp ja kolmanneksi Sirkka Peltokorpi-Erkki Evilä, 11 alle, 47 bp.


Pitkämatkalaiset kukkujat pääsivät kotiin melko tarkkaan puolenyön aikaan. Kotimatkalla ehti kuunnella Albatrossia sekä Fleetwood Macin että Junnu Vainion tulkitsemana.


Kiitokset kaikille kukkujille; kiva kisa jälleen!


Tulokset


./. sp